Elekia palkkaa nyt

Ammattitaitoisen timpurikaksikon Ouluun

Elekia timpurin työpaikkana

Elekia rakentaa ja myy omakotitaloja pelkästään Oulun kaupungin alueella. Meidän talot suunnitellaan arkijärkisesti ja toteutetaan aina laadukkaasti. Työntekijämme tekevät huolellista ja itsenäistä työtä.

Rakennamme kaikki kodit Elekian omalle tontille. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme suunnitella ammattilaisten kanssa nykyaikaisia puurunkoisia taloja, jotka ovat tuotannon näkökulmasta timpuriystävällisiä: selkeälinjaisia, noin 100 neliön kokoisia ja useimmin yksitasoisia.

Keitä haemme töihin?

Haemme töihin oikealla asenteella varustettuja kohtuullisen kokeneita ammattimiehiä. Työn jälki pitää olla laadukasta ja työn tekemisen tulee sujua itsenäisesti.

Pystyt kuitenkin hymyssä suin rakentamaan omakotitalon puuvalmiiksi perustusten päältä.

Miksi töihin Elekialle?

Meillä työn tekeminen perustuu luottamukseen. 

Työnjohtajamme antaa sinulle ja työparillesi vapauden tehdä työsi itsenäisesti. Voit suunnitella omat vapaapäivät ja lomat vapaasti, kunhan työmaat tulevat tehdyiksi sovitun aikataulun mukaan.

Elekialla on asiakkaan kanssa selkeät sopimukset talon rakentamisesta, joten työntekoa häiritsevää muutosjumppaa ei tarvitse käydä enää työmaavaiheessa, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Tämä on selkeästi kaikkien etu.

Maksamme timpureillemme kilpailukykyisen palkan ja meillä on muutenkin reilu meininki.

Saat meiltä hyvät työkamppeet ja työkalut on talon puolesta. Jos sinulla on omat työkalut, maksamme niiden käytöstä asianmukaisen korvauksen. Saat tehdä meillä sitä mitä parhaiten osaat! Kunnioitamme ammattimiestä ja lupaamme, että työmaita ja töitä riittää hyvälle timpurikaksikolle.

Oletko etsimämme laadukkaan työn tekijä?

Täytä hakemuksesi tässä tai soita Huovisen Sampolle numeroon 050 530 9778 tai Lukan Petrille 044 297 3470 .
Voit lähettää WhatsApp-viestiä myös ilta-aikaan ja viikonloppuna.

Hakuaikaa on 24.9.2021 saakka, mutta palkkaamme työntekijät heti kun sopiva timpuripari löytyy.

Lähetä hakemus

Yhteystiedot

Sampo Huovinen
050 530 9778

Petri Lukka
044 297 3470