Elekia

Rantamänniköntie 2

Myynnissä: Omakotiunelmia merelliseen Oulunlahteen

Oulunlahden modernit omakotitalot Rantamänniköntielle

Kiviniemi, Oulu

Omakotitalot 2A1, 2A2, 2B1 & 2B2
4H + K + KHH + S

Valmistuminen: 10/2023
Huoneistoala: 102 m²
Autotalli-varasto: 26 m²
Kokonais kerrosala: 134,5 m²
Huoneita: 4

Tutustu ja varaa Etuovi.com:ssa

Loistopaikalle Kiviniemeen rakentuu neljä korkeatasoista, skandinaavisen kaunista ja hienosti viimeisteltyä omakotitaloa. Tilaratkaisut ovat harkittuja, materiaalivalinnat laadukkaita ja työnjälki ensiluokkaista. Oleskelutilat sijoittuvat kodin toiseen kerrokseen, jotta saat nauttia parhaiten hulppeista merimaisemista. Kodit lämpeävät edullisesti maalämmöllä ja ilmalämpöpumput pitävät valoisat kodit viileinä kuumimillakin kesähelteillä. Ja keskustaan on vain kolmisen kilometriä – siis kokonaisuus vertaansa vailla!

Ylellisessä olohuoneessa on monen monta ihastuttavaa yksityiskohtaa. Rimapaneelikatto ja portaikko ovat linjakkaita sisustuselementtejä, merinäkymät ovat tyrmäävän kauniit ja avoin yhteys Puustellin seurustelukeittiöön ja ruokailutilaan tekevät kokonaisuudesta äärimmäisen kutsuvan.

 

Makuuhuoneita kodeissa on kolme, kaksi alhaalla ja yksi ylhäällä. Alakerran päämakuuhuoneessa on suuri liukuovikaapisto ja käynti suoraan kylpyhuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa toistuu koko kodin maanläheinen värimaailma kauniine pellavan ja valkoisen sävyineen. Säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin, joten pyykkihuollolle ja kodinhoidolle on miellyttävät puitteet. Kylpytilat ovat väljät ja värimaailmaltaan myös seesteisen maanläheiset. Arjen toimivuus on huomioitu, joten tilassa on kaksi mattamustaa sadesuihkua perheen yhteisiin saunahetkiin. Sauna on upealta tuoksuvaa lämpöhaapaa. Pilarikiuas tarjoaa lempeät löylyt ja näkymät terassin yli merelle ovat kauniit ja rauhoittavat. Wc-tiloja kodeissa on kaksi. Alakerran wc-tila on myös kodin toinen kylpyhuone ja yläkerrassa puolestaan on kaunis, erillinen wc-tila oleskelutilojen yhteydessä.

 

Ulkotilat ovat ihastuttavat! Upealla lasitetulla terassilla voi nauttia ihanasta merimaisemasta sateissallakin säällä. Siellä on myös ulkoporeallasvaraus. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia tästä maisemasta rentouttavassa porealtaassa lekotellen. Tilaa on myös hienosti ruokailuryhmälle. Kodeissa on lisäksi avoin terassiosuus olohuoneen edustalla, johon voi halutessaan asennuttaa avattavan lasituksen.

 

Autoille on niin autotalli kuin autokatos. Sähköautoille on latausmahdollisuus. Autotallista pääset suoraan sisätiloihin. Ulkovarastotilaa on myös hienosti. Pihat viimeistellään kauniisti, joten voit huoletta muuttaa täysin valmiiseen uuteen kotiin. Anna mielelläni lisätietoa kodeista, joten ole yhteydessä. Tämä voi hyvinkin olla perheesi unelmakoti!

Pohjakuva 2 A 1

Kiinnostuitko?
Tämä kohde on myynnissä Etuovi.com:ssa.
Klikkaa alta ja varaa omaksi.

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp