Elekia

Vikiöntie 4 A ja 4 B

Omakotiunelmia ennakkomarkkinoinnissa!

Myllyoja, Oulu

Omakotitalot 4 A & 4 B / 4H + K + KHH + S

Valmistuminen: 6/2022
Huoneistoala: 108,5 m²
Lämmin varasto: 9 m²
Kerrosala: 128 m²
Huoneita: 4

Myyty.

Loistopaikalle Myllyojalle rakennetaan kaksi omakotitaloa omille tonteille. Rakennustyöt ovat juuri käynnistymässä ja uuteen kotiin pääset muuttamaan kesällä 2022. Peruspalvelut löytyvät vierestä ja Oys:llekin pyöräilee kymmenessä minuutissa. Lämmitys toimii poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kohteissa myös valmius sähköautonlatauspisteelle.

Käytännöllinen ja toimiva pohjaratkaisu, jossa keittiö ja olohuone muodostavat ison yhtenäisen kokonaisuuden, josta paljon ikkunapintaa koko talon mittaiselle terassille. Terassi on mahdollista lasittaa. Keittiön suunnitteluun pääset tässä vaiheessa vielä itse osallistumaan, kuin myös pintamateriaaleihin.

Kodissa on neljä makuuhuonetta, erillinen wc, erillinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, sekä upea kylpyhuone-saunaosasto. Saunan seinä on tyylikäs lasiseinä, lattiassa on helppohoitoinen akryylipinnoite. Kylpyhuoneessa on kodin toinen wc.

Saman katon alle tulee autokatos kahdelle autolle, sekä todella iso lämmin varasto. Talot luovutetaan täysin muuttovalmiina, kulkuväylät asfaltoituna ja nurmikot kylvettynä. Voit siis kantaa omat tavarasi jouluksi uuteen kotiin!

Pohjakuva 4 A, myyty

Pohjakuva 4 B, Myyty

Kiinnostuitko?
Tämä kohde on jo myytymutta jätä yhteystietosi
niin olemme yhteydessä vastaavista kohteista.

Myllyoja asuinalueena

Sijainti lähellä Oulun keskustaa.

Myllyoja tunnetaan oululaisten puheessa usein “Myltsinä”. Se on hauska sekoitus korkeita kerrostaloja sekä kauniita pientaloja. Myllyoja sijaitsee Oulujoen pohjoisrannalla, noin 5 kilometriä keskustasta itään. Matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai linja-autolla.

Peruspalvelut helposti saatavilla.

Myllyojan ostoskeskuksesta löytyvät kattavat palvelut, kuten kauppa ja apteekki. Ostoskeskuksen läheltä löytyvät myös terveysasema, koulu, päiväkoti sekä kirjasto. Palvelut ovat siis mukavan lähellä toisiaan. Myllyojasta löytyy myös paljon leikkipuistoja ja viheralueita lasten sekä aikuisten vapaa-ajan viettoon. Kaupunginosasta löytyy myös oma uimaranta. 

Viihtyisä asuinympäristö.

Myllyoja on suhteellisen tiheään rakennettu asuinalue, mutta tarjoaa kuitenkin viihtyisän asumisen lisäksi lyhyen matkan Oulun keskustaan sekä hyvät paikallispalvelut

palvelut

Palvelut

Kaupat
K-Market Myllyoja 340 m
Sale Myllyoja 350 m
Lidl Haapalehto 450 m

Päiväkodit
Satusiipi Päiväkodit 620 m
Haapalehdon päiväkoti 800 m

Koulu
Oulun kaupunki Laanilan lukio 1,3 km

harrastukset

Harrastukset

Oulun kaupunki Värtön liikuntahalli 1,7 km

Hovisuon urheilu- ja skeittipuisto 2,1 kmLisää tietoa

Oulun kaupunki Ouluhalli 2,6 km
Lisää tietoa

Kulkuyhteydet

Julkinen liikenne
Lähin linja-autopysäkki 500 m
Parkkisenkangas E ja P

Oulun keskusta 5 km

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp