Pilvitie 3

Myyty: Omakotiunelmia harvinaiselle Posanperän omakotialueelle.

4 erillistaloa Oulun Posanperälle

Posanperä, Oulu

4 kpl erillistaloja

Valmistuminen: 10/2023
Huoneistoala: n. 70 m²

Kaikki neljä kotia on myyty.

Harvinaiselle Posanperän omakotialueelle omalle tontille rakentuu neljä n. 70 neliöistä erillistaloa. Läheltä löytyy hyvin erilaisia palveluita mm. Oulun pohjoisin K-Citymarket. Talvikankaan koululle pääsee turvallista pyörätietä pitkin 10 minuutissa. Oulun kaupunki palveluineen on lyhyen matkan päässä omalla autolla parannetun Kuusamontien kautta tai kulman takaa lähtevällä bussiyhteydellä. 

Näissä kodeissa on avokeittiö ison oleskelu-/ruokailutilan yhteydessä. Suurien olohuoneen ikkunoiden kautta avautuu näkymä pihalle ja katetulle terassille. Terassin saa halutessaan lasitettuna. Kodeissa on oma suojaisa piha, autokatos ja varasto. Lämmitys toimii maalämmöllä. Kohteissa myös valmius sähköautonlatauspisteelle.

Tässä kodissa on avokeittiö ison oleskelu-/ruokailutilan yhteydessä. Suurien olohuoneen ikkunoiden kautta avautuu näkymä pihalle ja koko talon mittaiselle katetulle terassille. Terassin saa halutessaan lasitettuna. Molemmissa kodeissa on oma suojaisa piha, kahden auton talli ja iso lämmin varasto. Lämmitys toimii poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kohteissa myös valmius sähköautonlatauspisteelle.

Keittiö on laadukas ja hienostunut Puustellin seurustelukeittiö.

Kodissa  on neljä makuuhuonetta. Kaikki ovat hyvän kokoisia ja helposti sisustettavissa kunkin perheen yksilöllisiin tarpeisiin.

Erillisessä kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle. Oman sisäänkäynnin vuoksi tila toimii myös arkieteisenä.

Yleellisyyttä kylpyhuoneeseen tuo kulma-amme ja saunan lasiseinä. Terassille on myös suunnitteluvaiheessa lisätty varaus poreammeelle. Pesuhuoneessa on kodin toinen wc.

Pohjakuva

Asemakuva

Kiinnostuitko?
Tämä kohde on jo myyty mutta jätä yhteystietosi
niin olemme yhteydessä vastaavista kohteista.

palvelut

Palvelut

Kauppa
K-Citymarket Rusko 650 m

Päiväkoti
Huonesuon päiväkoti 1 km

Koulu
Talvikankaan koulu 2,2 kmharrastukset

Harrastukset

Hovisuon urheilupuisto 3,2 km

Linnanmaan liikuntahalli 6,1 km

Ruskotunturi 4,4 km

Kulkuyhteydet

Lähin linja-autopysäkki 290 m
Linja 19

Oulun keskusta 7,4 km

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp