Parkkilaivankaari 30, 32, 34, 36 ja 38

Rakensimme omakotiunelmia merenrantaan Pateniemeen

parkkilainvankaari

Pateniemi, Oulu

Omakotitalo / 5H + K + S

Omistusmuoto: Omistusasunto
Valmistuminen: 2021
Asuintilojen pinta-ala: 125 m²
Muiden tilojen pinta-ala: 8 m²
Kokonaispinta-ala: 133 m²
Huoneita: 5
Asuinkerroksia: 2

Myyty!

Merellistä, tyrmäävän kaunista ja tinkimättömän laadukasta asumista!

Alueena Veneenveistäjänranta on upea ja vertaansa vailla. Voit pian nauttia merimaisemista, uimarannasta, puistoista ja jopa venesatamasta mukavan matkan päässä Oulun keskustasta. Elekian rakentamat kodit ovat puolestaan korkeatasoisia, skandinaavisen kauniita ja hienosti viimeisteltyjä. Tilaratkaisut ovat harkittuja, materiaalivalinnat laadukkaita ja työnjälki ensiluokkaista. Yhdistelmä on siis mitä parhain!

Parkkilaivankaari_Elekia

Kaunis, valossa kylpevä täyskorkea olohuone muodostaa kutsuvan kokonaisuuden yhdessä ruokailutilan ja keittiön kanssa. Upea, mattavalkoinen Puustellin keittiö on skandinaavinen, eleetön ja laadukas. Halutessasi voit myös itse vaikuttaa materiaalivalintoihin ja suunnitella unelmiesi Puustellin keittiön yhdessä Puustellin suunnittelijan kanssa. Ruokailutila sijoittuu suurien ikkunoiden ääreen, joten voit nauttia niin luonnonvalosta kuin kauniista piha-alueesta ruokailun aikana. Lämpimään vuodenaikaan oleskelutilat jatkuvat aurinkoiselle terassille, joka suuntaa merelle päin.

Makuuhuoneita kodeissa on kolmesta neljään. Yksi huoneista sijaitsee alhaalla, muut ylhäällä. Ylhäällä on kaksi makuuhuonetta ja aula, joka toimii hienosti myös päämakuuhuoneena omine parvekkeineen. Parvekkeelta on kaunis merinäköala.

Kylpy- ja saunatilat sijoittuvat yläkertaan ja ne ovat ylellisen kauniit! Kaksi suihkua perheen yhteisiin saunahetkiin sekä ihanan tilava wc hieman erillään. Todella onnistunut tilaratkaisu! Sauna hurmaa pilarikiukaineen, lämpöhaapalautein ja lasiseinin. Kodin toinen tyylikäs kylpyhuone sijoittuu alakertaan.

Erillisessä kodinhoitohuoneessa on kaunis Puustellin kalustus ja hienosti tilaa pyykkihuollolle. Säilytystilaa kodissa on hyvin niin kaapistoissa, vaatehuoneessa kuin lämpimässä ulkovarastossa. Autoille on kahden auton katos.

kylpyhuone_kuva
Parkkilaivankaari_Elekia

Oma tontti, laadukas uusi koti ja merellinen, kehittyvä ympäristö tarjoavat omistajalleen omakotiasumisen parhaat puolet. Nämä kodit on jo myyty, mutta ole yhteydessä, niin esittelemme sinulle vastaavia tulevia koteja!

Pohjakuva

Asemakaava

Kiinnostuitko tästä jo myydystä kohteesta?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä vastaavista kohteista.