Nuutintie 10 A & 10 B

Omakotiunelmia rauhalliselle Myllyojalle.

Myllyoja, Oulu

Omakotitalot 10 A & 10 B / 4H + K + S

Valmistuminen: 12/2022 – Työt käynnissä
Huoneistoala: 102 m²
Lämmin varasto: 9 m²
Kerrosala: 128 m²
Huoneita: 5

Myllyojan omakotialueelle rakennetaan kaksi omakotitaloa omille suojaisille tonteilleen. Lähellä on monenlaiset palvelut; ostoskeskus, koulut, päiväkodit. Oulun yliopistolliselle sairaalallekin pyöräilee kymmenessä minuutissa. Lämmitys toimii poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Näissä kodeissa on käytännöllinen ja toimiva pohjaratkaisu, jossa keittiö ja olohuone muodostavat ison yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneesta avautuu näkymä isojen ikkuinoiden kautta isolle katetulle terassille. 

Kodeissa on neljä makuuhuonetta, erillinen wc, erillinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, sekä upea kylpyhuone-saunaosasto. Saunan seinä on tyylikäs lasiseinä. Kylpyhuoneessa on kodin toinen wc.

Saman katon alle tulee autokatos kahdelle autolle, sekä todella iso lämmin varasto. Sähköautoille löytyy varaus latauspisteelle. Talot luovutetaan täysin muuttovalmiina, kulkuväylät asfaltoituna ja nurmikot kylvettynä.

10 A

10 B

Asemakuva

Kiinnostuitko tästä jo myydystä kohteesta?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä vastaavista kohteista.

Myllyoja asuinalueena

Sijainti lähellä Oulun keskustaa.

Myllyoja tunnetaan oululaisten puheessa usein “Myltsinä”. Se on hauska sekoitus korkeita kerrostaloja sekä kauniita pientaloja. Myllyoja sijaitsee Oulujoen pohjoisrannalla, noin 5 kilometriä keskustasta itään. Matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai linja-autolla.

Peruspalvelut helposti saatavilla.

Myllyojan ostoskeskuksesta löytyvät kattavat palvelut, kuten kauppa ja apteekki. Ostoskeskuksen läheltä löytyvät myös terveysasema, koulu, päiväkoti sekä kirjasto. Palvelut ovat siis mukavan lähellä toisiaan. Myllyojasta löytyy myös paljon leikkipuistoja ja viheralueita lasten sekä aikuisten vapaa-ajan viettoon. Kaupunginosasta löytyy myös oma uimaranta. 

Viihtyisä asuinympäristö.

Myllyoja on suhteellisen tiheään rakennettu asuinalue, mutta tarjoaa kuitenkin viihtyisän asumisen lisäksi lyhyen matkan Oulun keskustaan sekä hyvät paikallispalvelut

palvelut

Palvelut

Kauppa
Sale Myllyoja 500 m
K-Citymarket Rusko 3,6 km

Päiväkoti
Myllyojan päiväkoti 600 m

Koulu
Myllyojan koulu 650 m

harrastukset

Harrastukset

Hovisuon urheilu- ja skeittipuisto 2,1 km

Ouluhalli 3,9 km

Kulkuyhteydet

Lähin linja-autopysäkki 130 m
Linjat 5N, 7, 10, 10+, 11

Oulun keskusta 4,5 km

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp