Maukuntie 16 A & 16 B

Omakotiunelmia viihtyisään Pateniemeen

Pateniemi, Oulu

Omakotitalot 16 A & 16 B / 4H + K + S

Valmistuminen: 6/2022
Huoneistoala: 102 m²
Lämmin varasto: 9 m²
Kerrosala: 129 m²
Huoneita: 4

Pateniemen rauhalliselle ja vehreälle omakotialueelle rakennetaan parhaillaan kahta omakotitaloa omille puistoon rajoittuville tonteille. Kävelymatkan päässä ovat Ideapark ja Ritaharjun palvelut, mm. Motonet ja K-Supermarket. Lämmitys toimii poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Näissä kodeissa on käytännöllinen ja toimiva pohjaratkaisu, jossa keittiö ja olohuone muodostavat ison yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneesta avautuu näkymä isojen ikkuinoiden kautta koko talon mittaiselle terassille. Terassi on mahdollista lasittaa.

kylpyhuone_kuva

Kodissa on kolme makuuhuonetta, erillinen wc, erillinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, sekä upea kylpyhuone-saunaosasto. Saunan seinä on tyylikäs lasiseinä, lattiassa on helppohoitoinen akryylipinnoite. Kylpyhuoneessa on kodin toinen wc.

Saman katon alle tulee autokatos kahdelle autolle, sekä todella iso lämmin varasto. Sähköautoille löytyy varaus latauspisteelle. Talot luovutetaan täysin muuttovalmiina, kulkuväylät asfaltoituna ja nurmikot kylvettynä.

 

Huom! Sisäkuvat ovat referenssikuvia ja tarkoitettu havainnollistamaan rakennettavaa kohdetta. Kuvat otettu aiemmin valmistuneesta vastaavanlaisesta kohteesta!

16 A Myyty

16 B myyty

Asemakuva

Kiinnostuitko tästä jo myydystä kohteesta?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä vastaavista kohteista.

Pateniemi asuinalueena

Pateniemi on suosittu asuinalue Oulun pohjoispuolella.
Oulusta on Pateniemeen noin 10 kilometrin matka. Matka taittuu nopeasti moottoritietä pitkin. Mikäli et aja päivittäisiä matkoja autolla, kulkeminen onnistuuhelposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Oulusta on hyvät linja-autoyhteydet Pateniemeen.

Pateniemen asuinalue on rauhallinen.
Asuinalue on pääosin valmiiksi rakennettu. Aluetta ei häiritserakennustyömaiden kuorma-autoliikenne tai maanrakennustyökoneiden jyrinä. Alueella on toimiva infra javalmiilla asuinalueella ei ole keskeneräisistä kaduista johtuvaa haitallista katupölyä.

Pateniemen asuinalueen tunnelma on luonnonläheinen.
Luonnon kosketuksen voi aistia monin eri tavoin.Meri huuhtelee Pateniemen rantaa ja sinne meren rantaan voi mennä rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä. Letonniemen luonnonsuojelualueella voi tutustua Perämeren maankohamisrantaan ja merenrantaluontoonja sen rikkauksiin.

Pateniemi on kasvava ja kehittyvä alue.
Se on hyvä paikka asua. Linnanmaa ja yliopisto sijaitsee Pateniemen eteläosan kohdalla moottoritien toisella puolella. Pateniemen rampista on lyhyt matka Ideaparkiin. Ideapark on suuri kauppakeskus, jossa on noin 50 palvelevaa liikettä. Pateniemen tontit ovat kangasmaisen kuivia, joka takaa myös turvalliset rakennusolosuhteet. Kun kotisirakentaa tuttu ja paikallinen laaturakentaja, sinä voit elää oman näköistä elämää turvallisessa kodissasi.

palvelut

Palvelut

Kauppa
S-market Pateniemi 1 km
Kauppakeskus Ideapark 2,2 km

Päiväkoti
Palokan päiväkoti 1,1 km

Koulu
Pateniemen yläkoulu 950 m

harrastukset

Harrastukset

Pateniemen urheilu­keskus ja tekojää 1,5 km
Lisää tietoa

Linnanmaan liikuntahalli 5 km
Lisää tietoa

Kulkuyhteydet

Lähin linja-autopysäkki 400 m
Ainonpuisto

Oulun keskusta 10 km

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp