Malluntie 2 A & 2 B

Omakotiunelmia rauhalliseen Pateniemeen

Pateniemi, Oulu

Omakotitalot 2 A & 2 B / 4H + K + S

Valmistuminen: 6/2022
Huoneistoala: 102 m²
Lämmin varasto: 9 m²
Kerrosala: 128 m²
Huoneita: 4

Oma, suojaisa tontti. Upea, tinkimättömän laadukas skandinaavinen puutalo. Valoisa olohuone kylpee luonnonvalossa ja muodostaa ihastuttavan kokonaisuuden keittiön ja ruokailutilan kanssa. Korkea huonekorkeus, suuret ikkunat ja avara yhtenäinen tila ovat ihanteelliset maksimoimaan tilan tuntua ja viihtyisyyttä. Tila varmasti houkutteleekin yhdessä oloon niin perheen kuin ystävien kanssa. Lämmitys toimii poistoilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kohteissa myös valmius sähköautonlatauspisteelle.

Keittiö on laadukas ja hienostunut Puustellin seurustelukeittiö.

Kodissa  on kolme makuuhuonetta. Kaikki ovat hyvän kokoisia ja helposti sisustettavissa kunkin perheen yksilöllisiin tarpeisiin.

Erillisessä kodinhoitohuoneessa on hienosti tilaa pyykkihuollolle ja siivoukselle. Tila toimii myös loistavasti arkieteisenä. Keskuspölynimuri helpottaa kodin siivousta.

Kylpyhuoneessa ja saunassa on monta harkittua yksityiskohtaa: ihanan pehmeä värimaailma, upea saunalämpöhaapaa, lasiseinä ja kaksi suihkua perheen yhteisiin saunahetkiin.

Toimintojen sijoittelu on myös erittäin onnistunut. Oma tontti ja viimeistelty piha-alue nurmi- ja asfattialueineen kruunaavat kokonaisuuden. Pateniemessä olet viihtyisässä miljöössä, joka huokuu rauhaa. Palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet erinomaiset. Voit hakea aamupalaksi lämpimät leivät metrien  päässä olevasta kaupasta. 

 

Huom! Sisäkuvat ovat referenssikuvia ja tarkoitettu havainnollistamaan rakennettavaa kohdetta. Kuvat otettu aiemmin valmistuneesta vastaavanlaisesta kohteesta!

2 A

2 B

Asemakuva

Kiinnostuitko tästä jo myydystä kohteesta?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä vastaavista kohteista.

Pateniemi asuinalueena

Pateniemi on suosittu asuinalue Oulun pohjoispuolella.
Oulusta on Pateniemeen noin 10 kilometrin matka. Matka taittuu nopeasti moottoritietä pitkin. Mikäli et aja päivittäisiä matkoja autolla, kulkeminen onnistuuhelposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Oulusta on hyvät linja-autoyhteydet Pateniemeen.

Pateniemen asuinalue on rauhallinen.
Asuinalue on pääosin valmiiksi rakennettu. Aluetta ei häiritserakennustyömaiden kuorma-autoliikenne tai maanrakennustyökoneiden jyrinä. Alueella on toimiva infra javalmiilla asuinalueella ei ole keskeneräisistä kaduista johtuvaa haitallista katupölyä.

Pateniemen asuinalueen tunnelma on luonnonläheinen.
Luonnon kosketuksen voi aistia monin eri tavoin.Meri huuhtelee Pateniemen rantaa ja sinne meren rantaan voi mennä rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä. Letonniemen luonnonsuojelualueella voi tutustua Perämeren maankohamisrantaan ja merenrantaluontoonja sen rikkauksiin.

Pateniemi on kasvava ja kehittyvä alue.
Se on hyvä paikka asua. Linnanmaa ja yliopisto sijaitsee Pateniemen eteläosan kohdalla moottoritien toisella puolella. Pateniemen rampista on lyhyt matka Ideaparkiin. Ideapark on suuri kauppakeskus, jossa on noin 50 palvelevaa liikettä. Pateniemen tontit ovat kangasmaisen kuivia, joka takaa myös turvalliset rakennusolosuhteet. Kun kotisirakentaa tuttu ja paikallinen laaturakentaja, sinä voit elää oman näköistä elämää turvallisessa kodissasi.

palvelut

Palvelut

Kauppa
S-market Pateniemi 40 m
Kauppakeskus Ideapark 3,7 km

Päiväkoti
Palokan päiväkoti 214 m

Koulu
Pateniemen lukio 1,7 km

harrastukset

Harrastukset

Pateniemen urheilu­keskus ja tekojää 1,2 km
Lisää tietoa

Linnanmaan liikuntahalli 4 km
Lisää tietoa

Kulkuyhteydet

Lähin linja-autopysäkki 400 m
Aaltokankaantie E ja P

Oulun keskusta 10 km

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp