Malluntie 16 & 18

Rakensimme omakotiunelmia Pateniemeen

Pateniemi, Oulu

Omakotitalo / 5H + K + S

Omistusmuoto: Omistusasunto
Valmistuminen: 5/2021
Asuintilojen pinta-ala: 108,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala: 8,2 m²
Kokonaispinta-ala: 116,7 m²
Huoneita: 5

Myyty!

Oma, suojaisa tontti. Upea, tinkimättömän laadukas skandinaavinen puutalo. Poistoilmalämpöpumppu, joka takaa todella matalat lämmityskustannukset. Korkealuokkaiset ja eleettömän kauniit pintamateriaalit, joihin voit halutessasi vaikuttaa.

Valoisa olohuone kylpee luonnonvalossa ja muodostaa ihastuttavan kokonaisuuden keittiön ja ruokailutilan kanssa. Korkeahuonekorkeus, suuret ikkunat ja avara yhtenäinen tila ovat ihanteelliset maksimoimaan tilan tuntua ja viihtyisyyttä. Tila varmasti houkutteleekin yhdessäoloon niin perheen kuin ystävien kanssa.

Malluntie olohuone
Malluntie keittiö

Keittiö on laadukas ja hienostunut Puustellin seurustelukeittiö.

Kodissa  on neljä makuuhuonetta. Kaikki ovat hyvän kokoisia ja helposti sisustettavissa kunkin perheen yksilöllisiin tarpeisiin.

Erillisessä kodinhoitohuoneessa on hienosti tilaa pyykkihuollolle ja siivoukselle. Tila toimii myös loistavasti arkieteisenä. Keskuspölynimuri helpottaa kodin siivousta.

Kylpyhuoneessa ja saunassa on monta harkittua yksityiskohtaa: ihanan pehmeä värimaailma, upea saunalämpöhaapaa, lasiseinä ja kaksi suihkua perheen yhteisiin saunahetkiin.

Malluntie kodinhoitohuone
Malluntie suihku

Toimintojen sijoittelu on myös erittäin onnistunut. Oma tontti ja viimeistelty piha-alue nurmi- ja asfattialueineen kruunaavat kokonaisuuden. Pateniemessä olet viihtyisässä miljöössä, joka huokuu rauhaa. Palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet erinomaiset.

Kiinnostuitko tästä jo myydystä kohteesta?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä vastaavista kohteista.