Jääkärimarssi 13

Nyt toteutuu omakotiunelmia Hiukkavaaraan!

jaakarimarssi_kansikuva

Hiukkavaara, Oulu

Omakotitalo / 5H + K + S

Valmistuminen: 6/2022
Huoneistoala: 116,5 m²
Lämmin varasto: 10 m²
Kerrosala: 152,5 m²
Huoneita: 5

Yksi Oulun halutuimmista alueista, tyrmäävän kaunis skandinaavinen arkkitehtuuri, tinkimätön rakentamisen laatu ja täysin viimeistelty piha-alue. Jääkärimarssin koti on ihanan eheä kokonaisuus, jossa avarat tilat soljuvat luontevasti huoneesta toiseen, seesteinen värimaailma jatkuu läpi kodin ja luonnonvaloa on runsaasti. Tämä koti on Sinulle, joka arvostat kaikkea tätä ja asumisen helppoutta. 

Miten upea, mattavalkoinen Puustellin keittiö! Keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa, sillä kaapistot on sijoitettu L-mallisesti kahdelle seinälle ja saareke täydentää hienosti kokonaisuuden. Vaaleat, puunsävyiset tasot tekevät tilan värimaailmasta utuisen pehmeän ja laadukkaat kodinkoneet ilahduttavat arjessa.

jaakarinmarssi_olohuoneen_kuvaus

Oleskelutilat ihastuttavat! Ihanan avaraa, helposti sisustettavaa ja pelkistetyn kaunista. Valkoiset seinät ja valkomattalakattu tammiparketti muodostavat ajattoman ja hienostuneen pohjan sisustukselle. Upea kokonaisuus ruokailutilan ja keittiön kanssa!

Makuuhuoneita kodissa on neljä ja ne sijaitsevat ylhäällä. Ylellisessä päämakuuhuoneessa on parveke ja oma sisäänkäynti kylpyhuoneeseen. Toiset makuuhuoneet soveltuvat hienosti lastenhuoneeksi, työ- tai vierashuonekäyttöön. Säilytystilaa on kaapistoissa ja tilavassa vaatehuoneessa.

Vaaleassa kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle ja kodinhoidolle. Oman sisäänkäynnin ansiosta likaiset ulkovaatteet ja kuraiset lemmikit on helppo viedä pesuun.

Kauniissa kylpytiloissa on rauhoittava tunnelma. Maanläheiset sävyt, laadukkaat materiaalit ja hienosti tilaa eri toiminnoille. Hienostuneessa saunassa on ihanalta tuoksuvat lämpöhaapalauteet, pilarikiuas ja kokolasinen seinä. Yläkerran wc-tila on itse asiassa kodin toinen kylpyhuone. Sekin skandinaavisen kaunis ja käytännöllinen kokonaisuus!

jaakarimarssi_hiukkavaara

Katettu terassi ja piha-alue ovat kauniita, viihtyisiä ja viimeisteltyjä. Autoille on kahden auton katos ja samassa yhteydessä on hulppea, kymmenen neliön lämmin varasto.

Hiukkavaarassa olet lähellä luontoa, upeita kuntopolkuja ja hiihtolatuja. Urheilumahdollisuuksia lisää juuri avattu adel halli. Pyörätieverkosto on erinomainen ja puistoja mukavasti. Hiukkavaaran keskuksessa on oma lähikauppa ja monitoimitalo kouluineen. Lähistöllä on myös useita päiväkoteja. Keskustaan voit kulkea nopeasti joko omalla autolla tai julkista liikennettä hyödyntäen. 

Koti valmistuu kesällä 2022.

alakerta

Yläkerta

Asemakuva

Kiinnostuitko tästä jo myydystä kohteesta?
Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä vastaavista kohteista.

Hiukkavaara asuinalueena

Omakotitalojen ympäröimä.

Hiukkavaara on Oulun kaupunginosa Oulujoen pohjoisrannalla, kaupungin itälaidalla Vanhan Hiukkavaaran kaupunginosan kaakkoispuolella. Alueen rakennuskanta on lähes kokonaan puisia omakotitaloja.

Aiemmin Hiukkavaaran kaupunginosaan kuului myös nyttemmin lakkautetun Pohjan Prikaatin vanha kasarmialue, mutta Hiukkavaarasta erotettiin uusia kaupunginosia vuonna 2010, jolloin kasarmialuekin jäi Vanhan Hiukkavaaran kaupunginosaan.

Monipuolisia palveluja.

Alueelle on suunniteltu laajoja muutoksia, kuten liikenneyhteyksien parantamista sekä runsaasti asuinrakentamista. Hiukkavaara kaavoitetaan yli 30 000 asukkaan kaupunginosaksi.

Rakentaminen Hiukkavaaran keskuksessa on käynnistynyt hyvin nopeasti ja tontit ovat kysyttyjä. Alueelle on valmistunut kaupallisia palveluita, urheilukenttiä, padel-halli ja monipuolista asuinrakentamista.

Aluetta palveleva Hiukkavaaran monitoimitalo valmistui kesällä 2017.,

palvelut

Palvelut

Kauppa
K-Market Hiukkavaara 850 m

Päiväkoti
Päiväkoti Taikapolku 700 m

Koulu
Hiukkavaaran koulu 600 m

harrastukset

Harrastukset

Padel Club Finland 250 m

Hiukkavaaran tekonurmi 400 m

Kulkuyhteydet

Lähin linja-autopysäkki 220 m
Linjat 5, 5N, 11, 19

Oulun keskusta 8,4 km

Kohteen sijainti kartalla

Jaa kohde somessa:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp